18 Ιουλίου, 2024

Συνάντηση του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας

Συνάντηση του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας  με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αιτωλοακαρνανίας

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αιτωλοκαρνανίας δέχθηκε σήμερα, Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος κ. Φώτης Βασιλείου, ο Γραμματέας κ. Διομήδης Τσιμπερλένιος και τα Μέλη κ. Παρασκευή Κοντοδήμα και κ. Ιωάννης Λύρος.
Συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος και αποφασίστηκε η πραγματοποίηση κοινών δράσεων, μεταξύ του Οδοντιατρικού Συλλόγου και της Ιεράς Μητροπόλεως.
Τιμώντας την εορτή του Αγίου Αντίπα, Επισκόπου Περγάμου, προστάτου των Οδοντιάτρων να τελεσθεί η ακολουθία του Εσπερινού, την 13η Απριλίου 2024 και ώρα 18:30’ στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου, στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου.
Κατά την περίοδο λειτουργίας των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητροπόλεως στην Ρίζα Αντιρρίου, να επισκεφθεί τις Κατασκηνώσεις κλιμάκιο του Συλλόγου, για να ενημερώσει τους κατασκηνωτές για την στοματική υγιεινή και
Τέλος, κατά την περίοδο των Χριστουγέννων ο Οδοντιατρικός Σύλλογος να μετέχει της υλικής ενίσχυσης των Συσσιτίων της Ιεράς Μητροπόλεως στο Μεσολόγγι.

Related posts