28 Μαΐου, 2024

Τελευταια Νεα

Ειδική Γραφομηχανή τύπου Braille παρέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Δημοτικό Σχολείο Παραβόλας

Ειδική Γραφομηχανή τύπου Braille παρέδωσε η Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Δημοτικό Σχολείο Παραβόλας

Με την ευχή και την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνού, ο Αρχιερατικός Επίτροπος Παραβόλας, Πρωτοπρ. Σπυρίδων Ιωάννου επισκέφθηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023, το Δημοτικό Σχολείο Παραβόλας και παρέδωσε μια ειδική γραφομηχανή, τύπου Braille για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες ενός μαθητού του Σχολείου με προβλήματα όρασης. Δίχως την ειδική αυτή γραφομηχανή η συμμετοχή του μαθητή στην εκπαιδευτική διαδικασία παρέμενε αδύνατη. Η αγορά της, λόγω του μεγάλου οικονομικού κόσμους, δεν μπορούσε να πραγματοποιηθεί από την οικογένεια ή το Σχολείο.

Ο Διευθυντής του Σχολείου κ. Αθανάσιος Σερέτης και ο Σύλλογος Διδασκόντων εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους προς τον Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας για την προσφορά αγάπης προς τον μικρό μαθητή και για την άμεση ανταπόκριση της Ιεράς Μητροπόλεως στο αίτημα αυτό της σχολικής κοινότητας, μέσω του εντεταλμένου κληρικού.

Ο π. Σπυρίδων μετέφερε τις ευχές και τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ. Δαμασκηνού προς όλους, τονίζοντας ότι η καλή και στενή συνεργασία της Ιεράς Μητροπόλεως και των σχολικών μονάδων παρέχει μόνο καρπούς αγάπης, προσφοράς, ωφέλειας και διακονίας.

Related posts