18 Ιουλίου, 2024

ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

Για να ακούσετε ζωντανά τον Ραδιοφωνικό Σταθμό της Ιεράς μας Μητροπόλεως πατηστε τον πιο κάτω σύνδεσμο

https://www.e-radio.gr/IM-Aitolias-kai-Akarnanias-1063-Mesologgi-i1190/live

 

Ο Ραδιοφωνικός σταθμός της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας λειτουργεί επί 24 ωρου βάσεως και στους 106,3 FM

Ο ακροατής έχει την δυνατότητα να ξεκινήσει την ημέρα του παρακολουθώντας την Θεία Λειτουργία σε ζωντανή μετάδοση είτε απο τους Ιερούς Ναούς όποι Ιερουργεί ο σεπτός Ποιμενάρχης μας Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ Δαμασκηνός είτε απο Ναούς όπου προγραμματίζεται η ζωντανή αναμετάδοση.

Στην συνέχεια θα ακούσει  το συναξάρι της ημέρας και τις τοπικές ειδήσεις με μια διαφορετική ματιά.   Στη συνέχεια εκτός  των εκπομπών πνευματικής οικοδομής, που είναι αρκετές θα έχει την ευκαιρία να ακούσει εκπομπές με επιστημονικό ενδιαφέρον, νέα από όλες τις Ορθόδοξες Εκκλησίες στον κόσμο. Τέλος οι ακροατές θα  έχουν την ευκαιρία να ακούσουν  αναμεταδόσεις προγραμμάτων από το ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος . Ο στόχος του προγράμματος του Ραδιοφωνικού Σταθμού είναι να προβληματίσει, να ψυχαγωγήσει, να ενημερώσει, και να ωφελήσει πνευματικά τους ακροατές, οι οποίοι παραμένουν στο κέντρο όλων των προσπαθειών της.

Το ραδιόφωνο της Ιεράς Μητροπόλεως προσπαθεί να  αποτελεί το κέντρο επικοινωνίας της ζωής της τοπικής Εκκλησίας αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

 Ραδιοφωνικός Σταθμός Ἱερᾶς Μητροπόλεως 106,3 FM. Λειτουργεῖ μέ 24ωρο τοπικό πρόγραμμα. Πρόεδρος τοῦ Δ.Σ. ὁ Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Δαμασκηνός.

Διευθυντής καί Ὑπεύθυνος Λειτουργίας: Πρωτ Δημήτριος Πατσιαλός,

Εφημέριος Ιερού Ναού Αγίου Δημητρίου Νεαπόλεως Αγρινίου.

 

Ροή Προγράμματος – Ἠχολῆπτες: κ. Βασίλειος Ἰωάννου, κ. Βασίλειος Βλάχος, π. Βασίλειος Λιᾶκος.

Διεύθυνση: 28ης Ὀκτωβρίου 73 – Τ.Κ. 30027 – Ἀγρίνιον.

Τηλ. 26410-23.040.

E-mail. [email protected].