30 Απριλίου, 2024

Τελευταια Νεα

Τελευταίες Συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Τελευταίες Συναντήσεις της Σχολής Γονέων  της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας

Με ομιλητή τον κ. Νικήτα Καυκιό, ψυχολόγο και συγγραφέα, θα πραγματοποιηθούν οι δύο τελευταίες συναντήσεις της Σχολής Γονέων της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας στο Μεσολόγγι και στο Αγρίνιο.

Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024 και ώρα 11:30’ στην Ιερά Πόλη του Μεσολογγίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κτιρίου «Χρυσόγελου» (Διεύθυνση: Φρειδερίκου Κατάσου και Μακρή) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία συνάντηση της Σχολής Γονέων με θέμα: Με ποιους τρόπους μπορώ να υποστηρίξω τη βελτίωση των ενδο-οικογενειακών σχέσεων;”

Την Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 και ώρα 18:00’ στο Αγρίνιο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αγρινίου (Διεύθυνση: Παπαστράτου 53 και Σμύρνης, 1ος όροφος) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία συνάντηση της Σχολής Γονέων με θέμα: “Πως μπορώ να βοηθήσω το παιδί μου να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τις ψυχολογικές του δυσκολίες;”

Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει διάλογος με τους γονείς, ενώ υπενθυμίζεται, ότι κατά την διάρκεια των συναντήσεων η Ιερά Μητρόπολη για να διευκολύνει την συμμετοχή των νέων γονέων προσφέρει την δυνατότητα δωρεάν απασχόλησης των παιδιών από ειδικούς παιδαγωγούς σε γειτονικούς χώρους ΚΔΑΠ.

Ο κ. Νικήτας Καυκιός εργάζεται ως ψυχολόγος στην Αθήνα. Έχει σπουδάσει εφαρμοσμένη ψυχολογία στο πανεπιστήμιο της Πάντοβα στην Ιταλία ολοκληρώνοντας θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Τεργέστης. Διερευνά τις δυνατότητες δημιουργικής αλληλεπίδρασης κλινικής ψυχολογίας και Ορθόδοξης ποιμαντικής Θεολογίας. Έχει δημοσιεύσει εκατοντάδες κείμενα και χανιώτικες εφημερίδες και περιοδικά και έχει συμμετάσχει σε πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς στα Χανιά και στην Αθήνα. Είναι συγγραφέας των βιβλίων:

  1. “Δεν Πειράζει: Γνώρισε και αγάπησε τον εαυτό σου και τους άλλους”
  2. “Ανεμογραφίες: Αυτογνωσία και Θείος Έρωτας” και τα δύο από τις Εκδόσεις Αρμός.
  3. “Ζήσε στ’ Αλήθεια: Κράτα ζωντανή την καρδιά σου στην αγάπη”.

Έχει αναρτήσει περισσότερα από 1000 Video με ομιλίες και εκπομπές στο Διαδίκτυο.

Related posts