08 Μαΐου, 2024

Τελευταια Νεα

1η εκδήλωση αγάπης Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Ι Π Μεσολογγίου

1η εκδήλωση αγάπης Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Ι Π Μεσολογγίου

Με μεγάλη συμμετοχή κόσμου και επιτυχία, πραγματοποιήθηκε η Α΄ Εκδήλωση Αγάπης, του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού Αγίου Σπυρίδωνος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα «Ραδιομέγαρο», στην πόλη του Μεσολογγίου, την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, στις 6 το απόγευμα.

Ο Πρόεδρος του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου, Αιδεσιμολογιώτατος Πρωτ. Κωνσταντίνος Δημητρίου, αφού καλωσόρισε όλους τους εκλεκτούς συμμετέχοντες στην ζεστή αυτή Α΄ Εκδήλωση Αγάπης, ανέπτυξε με σύντομο τρόπο τον σκοπό της εκδήλωσης, που ήταν διπλός. Αφ’ ενός μεν, η έκφραση ευχαριστιών προς τους ανώνυμους και επώνυμους συνδρομητές του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου του Μητροπολιτικού μας Ιερού Ναού και προς όλους όσους στηρίζουν με πολλούς τρόπους τις προσπάθειες για την ανακούφιση των ενδεών ενοριτών  και συμπολιτών μας και αφ’ ετέρου η ενίσχυση του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου και με την εγγραφή νέων μελών σε αυτό.

Επίσης, ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράστηκαν και προς όλες/ους τις συνεργάτιδες και τους συνεργάτες, που άοκνα εργάστηκαν και εργάζονται για την επιτυχία της πρώτης γιορτής μας και για την ζωντανή προσφορά του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου

Στη συνέχεια ακολούθησε ο ετήσιος Απολογισμός του Ενοριακού Φιλοπτώχου Ταμείου για το έτος 2023, ευχαριστώντας όλες και όλους για την αθρόα προσέλευση και συμμετοχή στην Α΄ Εκδήλωση Αγάπης της Ενορίας μας.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες απηύθυνε προς τον εμπορικό κόσμο της Ιερής Πόλης μας, αφού πλέον των εκατό καταστηματαρχών πρόσφεραν πλούσια και χρήσιμα δώρα για την λαχειοφόρο αγορά, που πραγματοποιήθηκε στο τέλος της εκδήλωσης.

Θα ήταν παράλειψη αν δεν ευχαριστούσε και τις κυρίες για τα πλούσια εδέσματα, με τα οποία γέμισαν τα τραπέζια της αίθουσας. Ήταν δε τόσο μεγάλη η συγκέντρωση τροφών και γλυκισμάτων, ώστε μέρος αυτών διατέθηκαν και στο Συσσίτιο της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Ευχαριστίες ακόμη εκφράστηκαν και προς την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου της Ιεράς Πόλεως του Μεσολογγίου, κα Γεωργία (Ζιζή) Φούντα, η οποία τίμησε τη γιορτή με την παρουσία της.

Ξεχωριστή αναφορά και ευχαριστίες εκφράστηκαν ακόμη και προς τον χοροδιδάσκαλο κ. Δημήτριο Καραβασίλη και στα χορευτικά τμήματά του, αποτελούμενα από μαθήτριες/τές και κυρίε/ους πού ανήκουν στην Ενορία μας. Η παρουσία τους και η παρουσίαση παραδοσιακών χορών έδωσαν ένα χαρούμενο και ενθουσιαστικό κλίμα στην όλη εκδήλωση. Κλείνοντας η Πρώτη Εκδήλωση Αγάπης, δόθηκε η υπόσχεση νέας συνάντησης με την πρώτη ευκαιρία μετά το Πάσχα.

Φωτογραφίες από την Πρώτη Εκδήλωση Αγάπης μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:

 https://photos.app.goo.gl/ixLFUtFmVQrhvd6N9

Related posts