25 Μαΐου, 2024

Τελευταια Νεα

Επίσκεψη του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ Δαμασκηνού στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας

Επίσκεψη του Μητροπολίτου Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ Δαμασκηνού στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας

Επίσκεψη στο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας πραγματοποίησε την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2023 ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ. Δαμασκηνός, μετά από πρόσκληση του Προέδρου και της Διοικούσης Επιτροπής.
Τον Σεβασμιώτατο υποδέχθηκαν θερμά ο Πρόεδρος κ. Λίνος Μπλέτσας, ο Αντιπρόεδρος κ. Δημήτρης Κανάτας, ο Γενικός Γραμματέας κ. Κωνσταντίνος Παπαθανασίου και τα Μέλη της Διοικούσης Επιτροπής κ. Γεώργιος Νικολακόπουλος και κ. Παναγιώτης Κέκελος.
Ενημέρωσαν τον Σεβασμιώτατο για την ιστορία, τις δράσεις και την κοινωνική προσφορά του ΤΕΕ στην περιοχή. Συζητήθηκε η συνεργασία Μητροπόλεως και ΤΕΕ σε θέματα κτηριακών υποδομών και ενεργειακής αναβάθμισης των Ιερών Ναών, των Ιερών Μονών και των Ιδρυμάτων, η συνεργασία στην ανάδειξη και την προβολή του θρησκευτικού τουρισμού της περιοχής και η ενημέρωση των κληρικών και των στελεχών της Ιεράς Μητροπόλεως σε θέματα τεχνικής φύσεως από το έμπειρο επιστημονικό προσωπικό που διαθέτει το Τμήμα.
Ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τον κ. Μπλέτσα και τους συνεργάτες του για την πρόσκληση, την θερμή υποδοχή και εξέφρασε τη χαρά του για την συνεργασία των δύο φορέων και την συναντίληψη του ΤΕΕ σε θέματα που άπτονται των δράσεων της Ιεράς Μητροπόλεως.

Related posts